Xbox najavio nove kontrolere nadahnute Zvjezdanim ratovima. Igrači nisu oduševljeni

Foto: X (Twitter)

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

IGRAČI Xboxa koji vole personalizirati svoje kontrolere dobivaju novu poslasticu. Zahvaljujući Xbox Design Labsu, obožavatelji Zvjezdanih ratova moći će kupiti prilagođene kontrolere nadahnute igrom Star Wars: Outlaws. Kontroleri dolaze u dvije varijante: Standard i Elite.

"Izgledaju tako generički"

Novi su kontroleri najavljeni na X-u (Twitteru) Star Wars: Outlaws. Igrači će moći personalizirati boju kontrolera, tipki i joysticka, a moći će i gravirati tekst po želji. Moguće je dodati i personalizirati i kutiju za kontroler, a cijena ovisi o dodacima na kontroleru. Početna cijena Standard kontrolera je otprilike 65 eura, a Elite kontrolera oko 140 eura.

Većina komentatora nije oduševljena maskicama, ali nekima su se svidjele: "Ne sviđaju mi se boje", "Nezanimljivo kao i igra", "Zar samo mene ne zanima ova igra? Tek još jedna pucačina", "Izgledaju tako generički", "Želim ih oba", "Lijepo", "Osrednje". Nije istaknuto jesu li kontroleri dio trajne ili ograničene kolekcije.

Igra Star Wars: Outlaws tek treba izaći, a najavljena je za 30. kolovoza 2024.

Pročitajte više