Zara Home ima divne posteljine s cvjetnim uzorcima po sniženim cijenama

Foto: zara.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PROLJETNO razdoblje donosi želju za obnavljanjem i osvježavanjem doma, a što bi moglo biti idealniji način za to od dodavanja divnih posteljina s cvjetnim uzorcima u svoje spavaće sobe. Zara Home donosi šarmantne i elegantne posteljine koje će vašem domu dati ugođaj proljetne svježine. Još bolje, sada su ovi komadi dostupni po sniženim cijenama, što znači da možete postići luksuzni izgled za manje novca.

Od klasičnih cvjetnih motiva do modernih interpretacija, Zara Home nudi širok spektar dizajna koji odražavaju različite stilove i osobnosti. Bez obzira na to jeste li ljubitelj tradicionalnih cvjetnih uzoraka ili preferirate suptilnije, apstraktnije varijante, ovdje ćete pronaći nešto što će odgovarati vašem ukusu. U nastavku smo izdvojili nekoliko favorita.

Pamučna navlaka za poplun, 260 x 240 cm, snižena cijena je 59.99 eura 
Navlaka za poplun od pamučnog satena, snižena cijena je 48.99 - 69.99 eura
Navlaka za poplun od satena, snižena cijena je 48.99 - 69.99 eura
Pamučna navlaka za poplun, snižena cijena je 38.99 - 59.99 eura
Pamučna navlaka za poplun, snižena cijena je 38.99 - 59.99 eura
Pamučna navlaka za poplun, snižena cijena je 38.99 - 59.99 eura

Cijelu ponudu možete vidjeti ovdje.

Pročitajte više