Zbog odlične akcije isplati se otići do ove trgovine. Dosta toga košta samo 1 euro

Foto: Ena Dragičević/Index

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

Sadržaj nastao u suradnji s: Kaufland

NA Index Shoppingu svakodnevno tražimo novitete, zanimljive proizvode te one po povoljnim cijenama ili na akciji. Jutros smo posjetili Kaufland i pronašli mnoštvo proizvoda po cijeni od samo jednog eura, a naišli smo i na odlične poklone za Majčin dan, u slučaju da ih još niste nabavili.

Sve po 1 euro

Kao što smo spomenuli, u Kauflandu se trenutno može pronaći mnoštvo proizvoda - od osnovnih namirnica do pića i slatkiša - na dobroj akciji. Evo koji su proizvodi nama zapeli za oko.

Trenutno se u Kauflandu po cijeni od svega jednog eura mogu pronaći razni sirevi. Izdvajamo K-Classic krem sir sa začinima ili češnjakom u pakiranju od 150 grama, K-Classic topljeni sir, razne vrste, u pakiranju od 140 grama te Babybel polutvrdi mini sir u pakiranju od 3 x 20 g.

Odabrane vrste Podravkinih krem juha također se mogu pronaći na ovoj akciji. Pakiranja imaju od 54 do 80 grama, a trenutno na akciji koštaju, kao što smo već naveli, jedan euro.

Vici riblji štapići također su uključeni u ovu akciju, a pakiranje od 250 grama trenutno košta jedan euro.

Kinder čokoladni prutići u pakiranju od 100 grama trenutno se u Kauflandu mogu pronaći po cijeni od jednog eura. Ista cijena vrijedi i za Milka biskvite s okusima mousse, malina ili naranča. Pakiranja imaju od 128 do 147 grama.

Hell energetski napitak, classic ili crveno grožđe, u limenci od 0,5 l trenutno je na akciji, pa ga možete kupiti za samo jedan euro.

Cool Wave kokteli također se trenutno mogu kupiti po cijeni od jednog eura. Dostupne su razne vrste, a dolaze u staklenoj boci od 0.33 l.

Što se tiče proizvoda za kućanstvo i čišćenje, trenutno se po cijeni od jednog eura mogu kupiti Violeta papirnate maramice u pakiranju od 10 komada, razne vrste Blista vlažnih maramica za čišćenje u pakiranjima od 40 ili 50 komada te Perfex papirnati ručnici u pakiranju od 2 role.


Majčin dan

U nedjelju je Majčin dan, a u Kauflandu se mogu pronaći razni pokloni po povoljnim cijenama. Dok smo bili u trgovini, najviše pozornosti privuklo je cvijeće. Nama su za oko zapele ove orhideje u kutijama (3.99 eura).

Ako, pak, volite poklanjati slatko, u Kauflandu postoji pregršt opcija po povoljnim cijenama. Izdvajamo Kandit praline u pakiranju od 280 grama koje trenutno na popustu koštaju 1.99 eura, zatim Dorina čokolade, u pakiranjima od 220 do 250 grama, koje trenutno na popustu koštaju 2.29 eura.

Nadalje, Raffaello u pakiranju od 150 grama trenutno na popustu košta 2.99 eura, a Lindtove praline u pakiranju od 200 grama na popustu koštaju svega 4.29 eura. Na Kauflandovim policama može se pronaći još mnogo slatkih proizvoda po super cijenama.

Ako se odlučite za klasiku, cvijeće i boca finog pića, možda će vam se svidjeti kombinacija tulipana (pakiranje od 25 komada, 6.99 eura) i Korlat vina Syrah, baš kao što se svidjela nama. Trenutno u Kauflandu Korlat Merlot, Syrah ili Cabernet Sauvignon u boci od 0.75 l košta 14.49 eura. 

Želite li možda svoje majke iznenaditi novim mirisom, u Kauflandu je odlična akcija na parfemske vode marke La Rive. Cijena im je snižena za 50%, pa tako bočicu od 90 ml plaćate samo 4.89 eura. Izdvajamo La Rive Donna i La Rive In Love.

Sponzorirani sadržaj donose Index i Kaufland Hrvatska u skladu s najvišim profesionalnim standardima.

Pročitajte više