Ademi objasnio zašto ne želi igrati za Hrvatsku: Makedonija je moja budućnost!

Foto: Hina

"HRVATSKOJ želim puno sreće, a Makedonija je moja budućnost", rekao je veznjak Dinama, Arijan Ademi, koji je u razgovoru za Dinamovu službenu stranicu objasnio razlog zašto neće igrati za hrvatsku reprezentaciju.

"Nitko mi ne može zamjeriti što želim nositi dres države svojih roditelja"

Vijest o njegovoj odluci stigla je dan nakon što je Niko Kovač objavio širi popis igrača koji idu na pripreme za Svjetsko prvenstvo u Brazilu. Ademi je dugo vremena slovio kao jedan od kandidata za taj širi spisak, ali Kovač ga nije uvrstio među 30 najboljih. Ademi tvrdi kako to nema nikakve veze s njegovom odlukom.

"Nema apsolutno nikakve ljutnje niti sam ja zato odabrao Makedoniju", rekao je Ademi.

"Dulje vrijeme razgovaram s ljudima iz Makedonije koji me žele i vide u svojoj reprezentaciji danas, ali i u budućnosti te me cijene kao igrača i čovjeka tako da ovo nije odluka koju sam donio preko noći niti zbog popisa izbornika Hrvatske. Ponavljam kako nema apsolutno nikakve ljutnje, inata ili bilo kakvih loših osjećaja. Hrvatskoj želim puno sreće, a Makedonija je moja budućnost i počašćen sam i sretan pozivom za zemlju svojih roditelja", objasnio je Ademi.


"Ja sam sportaš, želim igrati za reprezentaciju i mislim da mi nitko ne može zamjeriti što želim nositi dres države svojih roditelja, igrati i okusiti draž kvalifikacija, a nadam se i velikog natjecanja. To je san svakog klinca kada počne igrati nogomet pa tako i moj", nadodao je.

"Hrvatskoj želim puno sreće"

Ademija su zasmetali neki negativni komentari...

"Žalosno je i tužan sam što su počeli nekakvi komentari kroz nacionalističke naočale, ali to najviše govori o tim ljudima koji to pričaju. Svatko tko me zna i tko je ikada gledao ijednu moju utakmicu zna da ja u svakoj dajem svoj maksimum jer ne znam drugačije, tako je i bilo i u svakoj utakmici u dresu Hrvatske. U mlađim selekcijama i u prijateljskim utakmicama za A reprezentaciju. Ponavljam kako nema apsolutno nikakve ljutnje, inata ili bilo kakvih loših osjećaja. Hrvatskoj želim puno sreće, a Makedonija je moja budućnost"

 

Pročitajte više