Bivši napadač Cityja: Mandžukić je kao stvoren za englesku ligu

Foto: Screenshot; Daily Star

ENGLESKI mediji zakotrljali su priču o transferu Marija Mandžukića u Manchester City. Aktualni prvaci Engleske u velikim su problemima, jer su im svi napadači ozlijeđeni. Njihov prvi topnik Sergio Aguero vraća se na teren tek krajem siječnja, a Manuel Pellegrini bi nešto ranije trebao imati na raspolaganju i preostalu dvojicu; Edina Džeku i Stevana Jovetića.

> Englezi tvrde: Manchester City spreman je ponuditi 32 milijuna eura za Mandžukića!

Pozivajući se na izvor iz kluba, Daily Star je objavio vijest da je City spreman ponuditi madridskom Atleticu oko 32 milijuna eura za hrvatskog napadača.

Bivši napadač Manchester Cityja Uwe Rosler rekao je u razgovoru za Talk Sport kako bi Mandžukić bio idealan za engleske prvake.

"On je stvoren za englesku ligu! Sjećam ga se još dok je igrao za Bayern, tipična "devetka", vreba u šesnaestercu i postiže golove", rekao je Rosler.

Pellegrini sigurno dovodi napadača

Englezi podsjećaju da je Mandžo u dresu madridskog Atletica odigrao 22 utakmice, a da je pritom postigao 14 golova. U slučaju da Pellegriniju propadne transfer Mandžukića, trener Cityja pokušat će dovesti Davida Villu koji nastupa za New York City.

"Cityju nedostaje još jedan napadač i ako žele obraniti naslov prvaka Engleske, onda pod hitno moraju ojačati napad", nadodao je Rosler.
 

Pročitajte više