Čeka se odluka Dinama: Rijeka potvrdila pregovore s Kramarićem koji će "još malo razmisliti"

Foto: Damir Krajac / Cropix

ANDREJ KRAMARIĆ potvrdio je da je u pregovorima s Rijekom. Danas se čak i fotografirao na Kantridi, ali poslao je neodređen odgovor.

"Nadam se da ćemo se dogovoriti, pregovori su u tijeku a ja ću još razmisliti. Čim sam ovdje jasno je da postoji želja", rekao je Kramarić.

Pregovore je potvrdio i direktor Rijeke Srećko Juričić. No, nešto će se u ovoj priči pitati i Dinamo. Zdravko Mamić par sati do utakmice u Beču rekao je da nema pojma o pregovorima Rijeke i Kramarića. Niketić kaže da je u kontaktu s Dinamom.

Kramarićevim transferom na Kantridu nastavio bi se egzodus dinamovaca u Rijeku, a izvjesniji je time i odlazak prvog strijelca HNL-a, Leona Benka.

Prisjetimo se, jučer je sportski direktor i aktualni trener Zoran Mamić objasnio slučaj Kramarić.

"Pred novinarima je izrazio svoje nezadovoljstvo. Rekao sam mu da to ostavimo za dan kasnije. Tražio je odlazak i odlučili smo ga maknuti iz prve momčadi jer tako frustriran i nezadovoljan igrač ne može biti u svlačionici pred ovako važnu utakmicu", rekao je Mamić.

"Uglavnom, Kramarić ima pravo napustiti klub, a klubovi koji ga žele trebaju se javiti nama pa ćemo se dogovarati o odšteti", dodao je.

Pročitajte više