Čitatelji Indexa: Ovo je komedija, cirkus od kluba! Mamić je nepovratno uništio Dinamo koji smo voljeli

Foto: Index

BRANKO IVANKOVIĆ jučer je treći put dobio otkaz u Dinamu. Zdravko Mamić je napravio i 22. promjenu trenera u svojoj vladavini, te će "Modre" voditi njegov brat Zoran.

Evo što čitatelji Indexa na forumu i Facebook profilu misle o tome:

"Do zadnjeg kola će biti žilava borba između Dinama i Osijeka tko će više trenera promijeniti. Ovo je stvarno jedna od zanimljivijih nogometnih sezona."

"Očekivao sam Krunu nakon zimskog roka, ali izgleda da će ovaj put morati preuzeti atomski Dinamo malo ranije."

"Ovaj filozof Ivanković ima obraz deblji od đona. Nakon što je već višekratno izvrijeđan i iscipelaren opet je sa smiješkom primio od Mamića pljuvačku u lice. Srećom ima pajdaša isto takvog neznalicu, koji opet čeka svoju petu šansu."

"Dinamo je postao komedija od kluba."

"Kruno uhodi Zdravka i svako malo se sretnu, a jadan Zdravkec misli da mu to uvijek sudbina nešto poručuje"

Maminjo će ući u povijest s Jurčićem i Ivankovićem

"Bože dragi je li postojiš? Zar je moguće da se jedna uprava kluba na razini cijele EU može toliko pogubiti u poslu koji trebaju raditi? Znaju li oni da su europski rekordi u bespotrebnom smjenjivanju trenera bez rezona? Zastrašujuće je to da oni sami nisu svjesni činjenice da su odavno u slijepoj ulici iz koje se kasno vratiti, da su jednostavno limitirani za rješavanje problema. Ovo sve nema više smisla, osim što smo postali predmet poruge po pitanju rezultata u Europi, sada se i tema upravljanja klubom redovno nalazi u rubrici vjerovali ili ne"

"Najbolji klub regije, ili najveća sprdačina regije. Cirkus Kolorado svaki dan u vašem gradu (Zagrebu)"

"Ja bih postavila Ivankovića i Jurčica zajedno, bilo nam još zanimljivije.......a novinarima jednostavnije ne bi nas zamarali s njihovim smjenama.... treniraju modre na par-nepar....."

"Molim sve poštene ljude, a posebno trenere da se udalje od Dinama jer tu nema kruha za nikog osim za Mamiće pa neka ga oni i treniraju jer više nitko neće dobiti otkaz"

"Maminjo ce ući u povijest nogometa s Ivankovićem i Jurčićem. Još mu treba dva puta da ih postavi kao trenere i da im da nogu i povijest je ispisana"

"Koliki smrad i ljigavac moraš biti da bi bio trener u klubu koji vodi ovaj manijak Mamić, na žalost taj klub se zove DINAMO, rekao bih da je nepovratno uništio klub koji su mnogi voljeli."

"Čovjek je bez ponosa, ali voli lovu pa mu nije žao guzice."

"Dugo je i trajao, hehe! E moj prof. Ivankoviću, pa zar ti nije bilo dosta 2 otkaza, htio si i treći, još jedan Jurčić"

"Maminjo oslobodio klupu za Štimca!"

"Od svetinje radite sprdačinu"

Svoje mišljenje navijači su izrazili na stranicama NK Dinama.

"Sramite se,od kluba ponosa nacije napravili ste vašar koji ni navijača više nema na stadionu. Recite mi molim vas vi koji ste bliži "oltaru" (čitaj Zdravku) sa kim se današnja djeca mogu poistovjetiti? Ja svoje idole iz Dinama 80 ih i početka 90ih i dan danas mogu nabrojit u bilo koje doba dana"

"Sad opet Jurčića vratite, ma Štimca dovedite da nastavi pobjednički niz"

"Pa vi nemate srama ni malo, od svetinje radite sprdačinu"

"Dovedite Pamića da on malo ove bezobrazne igrače sredi, jer on sa onakvim karakterom to može".

"Molim vas, vratite ovog gospodina, jedini pristojni trener kojeg je Dinamo imao u zadnje vrijeme --> Vahid Halilhodžić"

>>> U novoj anketi (dolje desno) pitamo vas koga bi Mamić trebao dovesti za trenera?

Za sada većina čitatelja smatra da bi najbolje bilo da Zdravko sam sjedne na klupu. 

Pročitajte više