Dinamo na Kantridi u najjačem sastavu, Mamić poručuje: Želimo osvojiti Superkup

Foto: Hina

DINAMO u petak od 20.30 sati otvara novu sezonu utakmicom Superkupa protiv Rijeke na Kantridi.

"Početak sezone, utakmica za trofej, a iako se mi nismo pripremali specijalno za tu utakmicu već za sve što nas čeka ne treba bježati od činjenice da želimo osvojiti trofej. Svaki trofej je vrijedan i dat ćemo sve od sebe što imamo u ovom trenutku kako bismo se s trofejem vratili u Maksimir", poručio je sportski direktor i trener Dinama Zoran Mamić.

Bez Soudanija

Na travnjak će poslati najjaču momčad, ali bez Soudanija.

"Momčad će biti najjača moguća u ovom trenutku. Kažem, želimo osvojiti trofej i igrat će oni koji su u ovom trenutku najspremniji. Soudani? Ne, on neće konkurirati za ovu utakmicu. Priključio se treninzima koji će biti prilagođeni njemu kako bismo ga što bolje pripremili za ono što nas čeka."

"Volio bih da u hrvatskoj ima više ekipa kao što je Rijeka"

O suparniku...

"Sigurno da se radi o kvalitetnoj momčadi, imaju dobar fond igrača, a naravno da nam je poraz u Kupu motiv više. Isto tako bih volio da u Hrvatskoj ima više kvalitetnih ekipa kao što je Rijeka, koji nas tjeraju da svaki dan budemo sve bolji."

Zoki poslao poruku Ibričiću

Mamić je imao i poruku za Senijada Ibričića koji je za Index izjavio kako ga je zvao Dinamo.

"Inače nisam takav, ali ne mogu izdržati. Htio bih samo za kraj poručiti svim igračima koji eventualno traže angažman ili imaju pregovore s nekim klubom da se slobodno mogu pozvati na Dinamo i reći da je Dinamo za njih zainteresiran. Ide li to Senijadu Ibričiću? Između ostaloga, da."

Pročitajte više