Dos Santos: Hunt nema šanse, ovo je kraj njegovog niza!

Foto: Fightsite

JUNIR DOS SANTOS oporavio se nakon teškog poraza koji je doživio krajem prošle godine u oktogonu od Caina Velasqueza koji je vratio titulu prvaka UFC-a u svoje vlasništvo. Sad se pruža prilika Dos Santosu da pobjedom nad Markom Huntom izbori ponovno priliku za okršaj protiv Velasqueza ili možda protiv Antonia Silve, odnosno tko god nakon UFC-a 160 bude bio prvak u teškoj kategoriji.

Sjajni Brazilac zbog toga je iznimno motiviran i najavljuje svoj veliki trijumf koji bi ga mu mogao ponovno pružiti priliku da postane broj jedan među teškašima.

"Hunt udara iznimno snažno i potpuno sam uvjeren da će naš meč oduševiti gledatelje. Ja sam ipak brži od njega i to ću iskoristiti, a nakon meča protiv Velasqueza shvatio sam da moram više koristiti i svoje BJJ znanje. To će biti kraj Huntovog niza od četiri pobjede, ja želim do kraja godine imati meč za titulu prvaka i Novu godinu proslaviti kao vlasnik pojasa", rekao je Junior.

Novozelandski borac ne obraća previše pažnje na takve najave, on također smatra kako će njegova ruka biti podignuta nakon borbe. "Ja mogu pobijediti bilo koga na svijetu. Istina da je Dos Santos bio UFC-ov prvak, ali ja se borim na visokoj razini tijekom cijele svoje karijere, pa je Junior samo jedan u nizu od protivnika za mene, ali definitivno se radi o velikoj prilici", smatra Hunt.

Pročitajte više