Dres od 110 milijuna eura: Modrić će od ljeta nositi ovu majicu

Foto: Todo sobre camisetas

INTERNETOM kruži fotografija dresa u kojem bi Real trebao igrati pet godina, počevši od sezone 2013/14.

Poznata avio-kompanija i Real, sponzorski ugovor potpisali su još u veljači ove godine a njime je osim trajanja, definiran i iznos koji će klub dobijati za reklamu: 22 milijuna eura godišnje.

Real će tako postati klub s trećim najvećim sponzorskim ugovorom u Europi, iza Manchester Uniteda, kojem AOL plaća 33 i Barcelone, koja od Qatar Foundationa godišnje prima 30 milijuna eura.

Emiratski zrakoplovci na dresu znače da Real ulazi u društvo Arsenala, Milana, PSG-a, Hamburga, Olympiakosa, ali beskrajno bogati Arapi nisu se zadovoljili samo imenom na Realovom dresu.

Želja im je bila da s njim ponove model suradnje koji već imaju s Arsenalom: Osim što Topnici nose njihovu reklamu, sa čak 115 milijuna eura (75 posto troškova izgradnje) sudjelovali su u izgradnji njihovog stadiona, koji se dakako i zove po njihovoj kompaniji.

Realu su ponudili 53 milijuna eura godišnje, da ime stadiona promjene u
"Fly Emirates Santiago Bernabeu". U klubu se se uljudno zahvalili: "Iako je ponuda primamljiva, moramo je odbiti jer navijačima je Santiago Bernabeu više od stadiona. To je svetište i simbol."

Pročitajte više