Duje Čop otpao za Salzburg

Foto: Hina 

KLUPSKIM autobusom momčad Dinama jutros je krenula prema Salzburgu, gdje ih sutra čeka susret s Red Bullom u trećem kolu Europa lige. Zoran Mamić potvrdio je prije puta da Duje Čop zbog ozljede neće nastupiti.

"Nije u optimalnom stanju nakon ozljede i nije s nama. I Antolić je zaradio sitnu ozljedu protiv Zadra, to su stvari na koje moramo biti spremni. To su problemi koje svaka momčad mora prebroditi. Imamo dovoljno kvalitetnih igrača i vjerujem da će se iskazati u Austriji", rekao je Mamić.

Dinamo se neće prilagođavati 

Zvučao je optimistično trener Dinama, uvjeren da njegova momčad ima pravo računati na puni plijen.

"U Salzburgu je cilj pobjeda, kao i u svakoj utakmici. Jasno da će se nešto pitati i domaćina. Salzburg je ozbiljna momčad, imauju kvalitete i mane koje smo dobro proučili"

Konkretno?

"Jaki su ofenzivno, imaju odlične pojedince u tom segmentu. Soriana, Alana i Kampla, upozoravam na njih. Salzburg je kompletno kvalitetna ekipa, nije to skup dobrih pojedinaca, već jaka ekipa koja ganja rezultat u Europa ligi", upozorio je Mamić i naglasio da se Dinamo ipak neće prilagođavati domaćinima.

"Ono što nećemo mijenjati je naša želja da pobijedimo u svakoj utakici, kao ni filozofiju i sustav igre. Ukupno smo u dobroj formi, znamo koje stvari moramo spriječiti u igri Salzburga i u ovoj poziciji ne bismo se trebali nikoga bojati.

 

Football results provided by

Pročitajte više