Fiorentina opet srušila Milan na San Siru, Allegri pred otkazom, Barbara Berlusconi morala upadati u svlačionicu

Foto: Getty images / Guliver images

MILAN je u 11. kolu Serie A izgubio na domaćem terenu u okršaju protiv Fiorentine. Gosti iz Firence slavili su s 2:0, a pogotke su postigli Vargas i Valero.

Milan je u posljednja tri kola osvojio samo jedan bod, a Rossoneri su trenutačno deseta momčad na ljestvici s 12 osvojenih bodova. Treću sezonu u nizu Fiorentina je slavila na San Siru. Milan je susret završio ponižen, bez da je stvorio pravu šansu. Allegriju se broje posljednji dani na klupi. 

"Ovo je najteži trenutak u mojoj karijeri u ove tri i pol godine u Milanu", rekao je trener nakon susreta u očaju i dodao: "Moramo naći rješenje za izlaz iz ove situacije. Moramo ostati pribrani i spremiti se za Barcelonu i Kijev"

Da je situacija u Milanu napeta svjedoči i činjenica je da u poluvremenu u svlčaionicu ušla Barbara Berlusconi, kćerka bivšeg premijera i vlasnika kluba, no njene riječi očigledno nisu djelovale na igrače.

 

S druge strane, Napoli je pobjedom protiv Catanije 2:1 preskočio Juventus te se sada nalazi na drugom mjestu s dva boda zaostatka za Romom.

Pročitajte više