Gary Neville: Arsenal je nakon 2003. postao umišljen i mekan

Foto. Hina

BIVŠI BRANIČ Manchester Uniteda Gary Neville prokomentirao je izostanak velikih trofeja Arsenala posljednjih godina ustvrdivši kako je momčad Arsena Wengera postala mekana poslije neporažene godine u sezoni 2003/04, zadnji puta kada je Arsenal osvojio naslov prvaka.
 
Iako je to bila momčad koja je prvi puta u povijesti lige osvojila naslov bez poraza, Neville vjeruje da je tada Arsenal postao mekana momčad:
 
"Sjećam se vremena kad su Martin Keown, Tony Adams i Steve Bould znali zadati našim napadačima prave udarce. U utakmicama između Uniteda i Arsenala obje obrane su uvijek igrale vrlo agresivno", kaže Neville.
 
"Prije su se svi borili i nitko nije cmizdrio"
 
"Između 1996. i 2001. to su bili najbolji dvoboji upravo zbog te agresije. Svi su se borili i nitko nije cmizdrio. Zatim se Arsenal promijenio. 2003. su postali umišljeniji, mislili su da im nitko nije ni blizu. Nisu imali igrače koji su se mogli zauzeti za sebe i to vidimo i danas."
 
Arsenal svoju sezonu započinje u nedjelju na Wembley stadionu gdje će im protivnik u susretu Community Shielda biti Chelsea, prošlogodišnji osvajač naslova.

Pročitajte više