HSV u Munchenu doživio najteži poraz u Bundesligi, ozlijeđeni Olić razočaran

Foto: Guliver Image/Getty Images

BAYERN je u 21. kolu Bundeslige s 8:0 razbio HSV. Po dva pogotka za njemačkog prvaka zabili su Arjen Robben, Thomas Müller i Mario Götze, a u listu strijelaca upisali su se još Robert Lewandowski i Franck Ribery.
 
"Ovakva pobjeda je sjajna za samopouzdanje, ali moramo ovako nastaviti. Ne možemo samo pomisliti da smo se vratili i da će pobjede same dolaziti. Već se moramo početi pripremati za Ligu prvaka", rekao je Robben.
 
Olić: Težak udarac za naše samopouzdanje
 
Za Bayern je ovo najveća pobjeda u posljednjih 30 godina i treća najveća u povijesti kluba. S druge strane, HSV je doživio svoj najteži poraz u Bundesligi, koja se osnovana 1963. godine. 
 
"Bio je to težak dan, a za mene još teži jer sam zaradio ozljedu", komentirao je Ivica Olić, koji je u siječnju stigao u HSV.
 
"Ozljedu bedra primijetio sam već nakon 10 ili 15 minuta. Bio sam s liječnikom i nisam vidio puno od utakmice, ali rezultat sve govori. Ovo je jako veliki poraz iako smo znali da će biti teško. Doživjeli smo težak udarac za samopouzdanje", rekao je Olić i dodao da je ozljeda lakša.
 
HSV će priliku za oporavak imati 22. veljače protiv Borussije Monchengladbach.
 
 
Pratite nas i na Facebooku:
 
 

Pročitajte više