Liverpoolova legenda demantira katastrofalnu procjenu: Nisam preporučio Lovrena!

Screenshot: Twitter

JAMIE CARRAGHER, legendarni branič Liverpoola, koji nakon umirovljenja radi kao televizijski komentator, u analizama se okomio na očekivanu metu za očajne rezultate Redsa u ovoj sezoni.

Oštro kritizira Dejana Lovrena, čije greške u obrani, nesigurnost i pogrešno postavljanje izazivaju ogorčenje kod navijača Liverpoola, ali i Lovrenovih suigrača, te podsmijeh kod ostalih ljubitelja nogometa na Otoku.

Lovren je posebno na meti zbog dva razloga: Klub je ovog ljeta Southamptonu za njega (pre)platio čak 20 milijuna funti, a predstavljan je kao "Novi Carragher", koji će izliječiti već godinama kronične boljke obrane Redsa.

Ali, pokazao se "Novim Škrtelom" i besramno skupim promašajem, pa se njegove brojne greške svakog dana seciraju u televizijskim emisijama i komentarima pisanih medija, u čemu prednjači Carragher.


Njegovi napadi na nedostojnog nasljednika živciraju neke navijače, koji tvrde kako je upravo Carragher preporučio Lovrena treneru Rodgersu, ali Carra je to demantirao putem Twittera, dodajući kako je istina da je kao komentator hvalio Lovrena nakon igre u pobjedi Southamptona na Old Traffordu.

Ali, Lovren iz prošle i onaj iz ove sezone, nemaju ništa zajedničko.
 

Pročitajte više