Mađari odgovorili Goluži: Spremni smo, Hrvate čeka iznenađenje!

Foto: AFP

HRVATSKA rukometna reprezentacija večeras od 21 sat igra treću utakmicu na Svjetskom rukometnom prvenstvu koje se održava u Španjolskoj. Nakon dva lakša dvoboja protiv Australije i Alžira, Hrvatska se okreće prvom pravom izazovu - Mađarima!

> Goluža: Protiv Mađarske nas čeka rat!

> Vori upozorava: "Mađari nisu bilo tko"

Mađarska rukometna reprezentacija u prvom je kolu SP-a pregazila neugodan Egipat 32:23, a u drugom je razvalila Australce s 30 golova razlike.

"Bilo nam je vrlo važno da momčad igra ozbiljno, bez imalo popuštanja prema protivniku. Imamo dvije pobjede na kontu, nema ozlijeđenih i sada se okrećemo utakmici protiv Hrvatske. Svi su spremni", poručio je mađarski izbornik Mocsai Lajos, a s njim se složio pivot Szollosi Szabolcs.

"Utakmica protiv Australije bila je samo uvertira za ono što nas čeka protiv Hrvatske. Siguran sam da možemo slaviti protiv Hrvata, a bitno je samo da igramo kao momčad i vjerujem da rezultat neće izostati. Spremni smo prirediti Hrvatima veliko iznenađenje", rekao je Szabolcs, koji je Australcima zabio sedam pogodaka.

Iskusni Tamas Mocsai predstavljat će veliku opasnost za Mirka Alilovića.

"Australci su nam poslužili za popravljanje nekih nedostataka u igri, a sada je vrijeme za okršaj sa izuzetno jakim Hrvatima", poručio je Mocsai.

Mađare je do sada predvodio fantastični srednji vanjski Gabor Csaszar, koji je u dvije utakmice zabio 16 golova - 8 Australcima, 8 Egipćanima.

Pročitajte više