Mamić o junaku Pjaci: Fantastičan je igrač, ali ne žalim što nije igrao ranije

Foto: Hina

DINAMO se visokom pobjedom protiv Celtica oprostio od Europe. Modri su golovima Marcela Brozovića i trostrukog strijelca Marka Pjace slavili s 4:3. Prvo ime kod gostujućeg sastava bio je Marko Šćepović koji je postigao dva pogotka, dok se među strijelce upisao i Commons.

"Čestitke na zasluženoj pobjedi. Bili smo bolji protivnik i zaslužili smo pobjedu. Teško je sada analizirati utakmicu, ali žao mi je što nismo bili na ovom nivou u ostalim utakmicama. Da smo bili, siguran sam da bi večeras slavili. Popravili smo situaciju s koeficijentom, od Europe se opraštamo sa šest bodova i pobjedom. To je lijepo".

"Ne mogu žaliti što Pjaca nije ranije igrao, jer ne znam kako bi igrao"

Pjaca je odigrao najbolju utakmicu u dresu Dinama, ali Mamiću nije žao što ga ranije nije koristio.

"Ne mogu žaliti, jer ne znam što bi bilo da je igrao", rekao je Mamić.

"Marko je odigrao sjajnu utakmicu. On je fantastičan igrač, dobar potencijal i kad je fokusiran i kad radi kako treba onda to izgleda ovako kako je večeras igrao. Ovo je smjer kojim mora ići ako želi ostati na ovom nivou", nadodao je.

Mamić kritizirao suce

Unatoč pobjedi, Dinamo je primio tri gola...

"Oni su nam napravili jednu jedinu šansu i to kod trećeg gola. Sve ostalo nije bilo toliko opasno. Prije prvog gola napravili su prekršaj, a navodno je bio i ofsajd. Bilo je tu puno čudnih odluka sudaca", rekao je Mamić, a zatim se osvrnuo na suđenje.

"Gol Soudanija, ne znam što su tu svirali. Penal na Pintu je bio čist..ne znam", za kraj će.

Pročitajte više