Mourinho: Wenger se predstavlja kao fair play gospodin, a upao je u moj prostor da suca žica crveni karton

Foto: Guliver Image/Getty Images

"JA IMAM svoj tehnički prostor, suparnički trener svoj i ako on uđe u moj kako bi davao upute svojim igračima, nemam ništa protiv toga, ali ako se tamo dođe kako bi na suca vršio pritisak da mom igraču da crveni karton, to nije u skladu s imidžem kojeg o sebi gradi gospodin Wenger - vrhunskog menadžera s fair play ponašanjem." dao je Jose Mourinho svoju verziju uzroka sukoba s trenerom Arsenala.

 

Nakon što je tenzije podizao, Mourinhu ih sada spušta: "Ovo je londonski derbi Chelseaja i Arsenala, a ne Mourinha i Wengera, utakmica koja nosi ogroman naboj, pa je normalno da su izjave u skladu s tim, ali to je sada gotovo."

Ipak, poručio je suparnicima: "Arsenal može biti sretan što nije završio utakmicu s osam igrača; Koscielny je trebao dobiti crveni karton, Chambers je trebao dobiti drugi žuti, a Welbeck možda ne crveni, ali sigurno žuti. Ipak, čestitam Atkinsonu na sjajnom suđenju."

Na primjedbe kako je njegov nogomet davanje lopte protivniku i igranja na kontre dosadan: "Fantastična kolektivna igra moje momčadi donijela nam je pobjedu. Nismo momčad koja čeka, ovdje se radi o tome hoćemo li biti pobjednička ili gubitnička momčad. Želimo biti pobjednici i zato im nismo dali igrati."

Wenger: Nisam išao kod suca, već kod Sancheza

Wenger, pak, tvrdi da nije išao prema sucima, već prema Alexisu Sanchezu koji je ležao na travnjaku ozlijeđen.

"Išao sam od točke A do točke B, a na putu prema B zaustavio me netko bez da je pokazao dobrodošlicu. Moja točka B bio je Sanchez jer sam htio vidjeti koliko je ozbiljno ozlijeđen. Mogli ste i sami vidjeti jesam li stvarno htio gurnuti. Ma dajte..."

Pročitajte više