Ni odličan Vujčić im nije pomogao: Cibona uvjerljivo slavila u derbiju protiv Splita

U UTAKMICI 6. kola A-1 lige Splićani su poraženi na gostovanju kod Cibone 92:75. Momčad Jasmina Repeše dominirala je susretom i pobjednik nije niti jednom doveden u pitanje. Splićani su se iskazali jedino u trećoj četvrtini, koju su dobili 11:14, međutim fantastična završnica Vukova pokazala im je tko je gazda pod Tornjem.

"Evidentno je da smo mi u ovoj utakmici bili favoriti, ali mislim da sam ja potrošio više energije nego dio mojih igrača. Moji igrači su sretni jer su u utakmici koju smo pobijedili dobili pravu poruku da se svaka utakmica treba shvatiti izuzetno profesionalno i kvalitetno, bez obzira na protivnika, a specijalno ako je s druge strane Vujčić, koji i dan danas ima tržišnu cijenu veću nego pola moje ekipe zajedno", izjavio je Jasmin Repeša za službenu stranicu kluba.

Najbolji pojedinci kod Cibone bili su Damjan Rudež s 15 koševa i Marin Rozić s 14, dok su se kod Splita istaknuli Josip Sobin s 8 koševa, 10 skokova i 3 asistencije, a utakmica naravno nije mogla proći bez izuzetnog učinka Nikole Vujčića, koji je ubacio 15 koševa, upisao 7 skokova i 3 asistencije.

Cibona - Split 92:75 (24:22, 29:20, 11:14, 28:19)

Pročitajte više