Okršaj s Omeyerom, Vorijem, Narcissom... Zagreb gostuje kod PSG-a: "Trebamo igrati kao protiv Kiela"

Foto: Rk Zagreb, Hina

PPD ZAGREB večeras gostuje u Parizu kod rukometnog Frankensteina. Nakon velikog slavlja protiv Kiela, igrače Veselina Vukovića u 2. kolu Lige prvaka čeka okršaj s najboljim rukometašima koji hodaju po europskom tlu. Thierryja  Omeyera hrvatskim navijačima nije potrebno predstavljati, kao ni kapetana hrvatske reprezentacije Igora Vorija. Dres francuskog velikana nose još Marko Kopljar, Daniel Narcisse, Luc Abalo, Mikkel Hansen... Ukratko, bogati arapski vlasnici kluba angažirali su najbolje iz francuske, hrvatske i danske reprezentacije, a sada je na Zagrebu da kreira novo veliko iznenađenje.

Saračević ponovno u akciji

Veselin Vujović mora odraditi još jednu utakmicu suspenzije, tako da će Zagreb večeras voditi Zlatko Saračević, poznatiji kao "mister 100 posto". Legendarni hrvatski reprezentativac vodio je Zagreb u dvije utakmice i još uvijek ne zna za poraz.

"Opet ću sjediti na tribinama i vjerujte mi na riječ kada kažem da ta činjenica najteže pada upravo meni. Ipak, nema straha i mjesta za brigu jer Zlatko Saračević je vrhunski stručnjak i čovjek koji je nebrojeno puta, a posljednji put upravo protiv Kiela fantastično vodio utakmicu. Odlična je vijest da se u sastav vratio Mario Vuglač, koji nam je nedostajao u Skoplju. Tražit ću od svojih igrača da ponove igru protiv Kiela i da na taj način pokušamo napraviti dobar rezultat na ovom teškom gostovanju", rekao je Vujović.


Zagrebaši su jučer odradili trening u Parizu, a Vori, Kopljar i Gojun, kao pravi domaćini, došli su pozdraviti svoje protivnike.

"Spremni smo za Zagreb"

"Air France" poziva na oprez

Daniel Narcisse večeras će biti jedna od najvećih prijetnji Filipu Iviću. Francuskog topnika impresionirala je igra Zagreba u prvom kolu protiv Kiela, stoga je pozvao svoje suigrače na oprez.

"Mi smo već rekli da imamo tešku skupinu. Zagreb ima sjajne mlade igrače. Prikazali su vrlo zanimljivu igru u pobjedi protiv Kiela, tako da nas sigurno očekuje vrlo težak dvoboj protiv vrlo motivirane ekipe. Međutim, mi smo spremni", za kraj će francuski reprezentativac. 

Pročitajte više