Prlainović: Nikad nitko nije osvojio svjetsko zlato na ovakav način

Foto: Hina

SRBIJA je u finalu vaterpolskog SP-a razbila Hrvatsku s 11:4, a Andrija Prlainović predvodio je Srbiju u finalu s tri pogotka. Nakon uvjerljive pobjede nije skrivao oduševljenje prikazanom izvedbom.
 
> Ipak srebro: Atomska igra Srbije uništila bezidejnu Hrvatsku
 
> Srbija slavi zlato: "Delfini udavili Barakude
 
"Prepričavat će se ono što smo napravili"
 
"Večeras smo svjedoci povijesti, nitko nikad nije osvojio svjetsko prvenstvo na ovakav način. Privilegija je biti dio ove momčadi, ovo što smo mi učinili u posljednje dvije godine će se prepričavati. Uživajmo u ovome", izjavio je Prlainović za RTS.
 
Prlainović je, inače, proglašen za najkorisnijeg igrača ovog finala SP-a, u izbori FINA-e, dok je u izboru medija za najboljeg igrača cijelog turnira proglašen Duško Pijetlović.
 
"Hrvatsku je slomilo naše srce. Nisu u pitanju dodavanja, golovi, u pitanju je bila momčad koju je bilo nemoguće nadigrati i pobijediti na ovom bazenu", mišljenje je, pak, Filipa Filipovića, još jednog jakog aduta srpskog vaterpola.
 
Izbornik nije završio u bazenu jer se "previše ugojio"
 
S dosta humora se osvrnuo na činjenicu da izbornik Savić nije u slavlju završio u bazenu. "Izbornik se malo ugojio pa nismo bili sigurni da ćemo ga moći izvaditi", izjavio je i iskoristio priliku da pozdravi sve navijače u Srbiji.
 
Kapetan Gocić je dao izjavu za RTS, a pritom su ga često prekidali razdragani suigrači. "Po tko zna koji put kažem da mi je najveća čast u životu što sam kapetan ovim momcima", naglasio je.
 
"Pored toga što su veliki ljudi, oni su i ogromni prvaci Ja sam najsretniji što sam njihov kapetan", dodao je.
 

 

Pročitajte više