Sandra nakon sezone iz snova: Nije mi dosta! Želim preko 70 metara i rekord na Hanžeku!

SANDRA PERKOVIĆ sinoć je pobjedom u Zurichu na posljednjem mitingu Dijamantne lige pobjedom zaključila najuspješniju sezonu u svojoj karijeri. Uzela je dijamant, bonus od 40 tisuća dolara i šestu pobjedu u sedmom nastupu u tom natjecanju ove godine.

"Bilo je odlično. Vrijeme je bilo katastrofa, hladno i kišno, ali atmosfera je bila jača od toga. Prvim hicem sam došla u vodstvo i nitko me više nije dirao. Pokušala sam baciti i dalje, ali mišići su mi se ohladili, nisam se uspjela dobro zagrijati", rekla je Sandra dan nakon pobjede.

"Pobjeda je tu, osvojila sam 30 od 32 boda. Žao mi je Pariza, ali imam više motiva sljedeće godine", dodala je gostujući na Radiju 101.

U Londonu je ovome uspjehu dodala i olimpijsko zlato.

"Dijamant je odličan. Ovo što sam ove godine napravila je prekrasno. Olimpijsko zlato, Europsko prvenstvo, Dijamantna liga, 69.11 metara... Želim i sljedeće sezone povećati broj medalja. Još ću više trenirati, nadam se prebaciti čarobnu granicu od 70 metara, a onda idemo dalje!", najavila je hrvatska atletičarka.

"Ništa ne bih mijenjala u protekloj godini. Sve sam napravila maksimalno. Borila sam s protiv svih, i jakih i slabih. Nikada nije bila jača konkurencija u ženskom disku", rekla je Perković i dodala:

"Nije mi dosta! Tek sada uživam u tome što sam napravila".

"Sad jedva čekam Zagreb i "Hanžek". Jedva čekam ludnicu na stadionu. Neće biti Bolta, ali bit će opet puno zvijezda. Dođite i podržite me!", pozvala je Sandra svoje navijače najavivši pohod na rekord mitinga.

Pročitajte više