Tko je Ronaldu najteži suparnik?

Foto: Guliver Image/Getty Images,Twitter

PRVI put u karijeri Cristiano Ronaldo zabio je pet golova na jednoj utakmici. Dogodilo se to proteklog vikenda kada je u Madridu s 9:1 nastradala Granada.
 
Na utakmici protiv Granade, kluba koji je ušao u TOP 10 najdražih Ronaldovih suparnika, Portugalac je dostigao brojku od 300 golova u Realovom dresu u svim natjecanjima, te 300 ligaških golova u karijeri nastupajući za Sporting, Manchester United i Real Madrid. 
 
Protiv Seville najefikasniji
 
Sevilla je omiljeni Ronaldov suparnik budući da je klubu iz Andaluzije u posljednjih šest sezona zabio 18 golova, uključujući tri hat-tricka. Po tri gola manje zabio je velikim rivalima Atletico Madridu, Barceloni, te Getafeu, a četrnaest golova postigao je Athleticu iz Bilbaa.
 
Chelseaju zabio samo jednom u 15 okršaja
 
Najlošiju statistiku Ronaldo ima protiv Chelseaja, kojem je postigao samo jedan gol u 15 odigranih utakmica. Međutim, taj jedan zabio je u finalu Lige prvaka 2008. godine u kojem je njegov Manchester United slavio nakon jedanaesteraca.
 

 
U Realu nije zabio samo Dinamu i Cruz Azulu
 
Dodajmo da 30-godišnji Ronaldo jedino Dinamu i Cruz Azulu nije zabio otkako nosi dres Reala. Međutim, s ta dva kluba se sastao samo jednom - protiv Dinama u Ligi prvaka 2011. godine, a protiv Cruz Azula prošle godine na Svjetskom klupskom prvenstvu. 
 

Pročitajte više