Torres ponovo ne može zabiti: "Buffon je spasio Italiju"

Foto: AFP

FERNANDO TORRES očito nije onaj stari. Iako je na kraju sezone u Chelseaju pokazivao da je prebrodio krizu, u dresu španjolske reprezentacije ponovo je pokazao da ne može zabiti. Torres je imao dva čista zicera za pobjedu nad Italijom, ali nije uspio zabiti. Završilo je 1:1.

"Rezultat je prihvatljiv, posebno jer smo igrali protiv Italije. Buffon je danas bio vrlo dobar i spasio je svoju momčad. Obje su momčadi imale svoje prilike za pobjedu", rekao je Torres.

Torres je ušao tek u 75. minute nakon što je Del Bosque odlučio igrati sa šest veznjaka. U napadu su igrali Iniesta, Silva i Fabregas koji je zabio pogodak.

"Zabili smo zahvaljujući Fabregasu pa nisam razočaran. Moramo nastaviti igrati svoj nogomet. Moramo dobiti u sljedeće dvije utakmice, situacija je ista kao i na prošlom Svjetskom prvenstvu."

"Napadač" Cesc Fabregas požalio se na teren.

"Ne želim se žaliti, ali smo zaslužili puno više. Nažalost, morali smo igrati na ovakvom terenu. Bila je to teška utakmica, najteža koju ćemo igrati u skupini. Ovo nije loš rezultat nakon što smo gubili. Još uvijek ovisimo o sebi. Pokazali smo karakter i odigrali dobro", rekao je Fabregas.

Xavi je izvukao pozitivne stvari.

"Najvažnije je da ovisimo o sebe. Moramo pobijediti u sljedeće dvije utakmice i to je to. Da je utakmica trajala još malo duže, pobijedili bismo. Teren je uvelike utjecao na dinamiku naše igre", kaže Xavi.

Andrea Pirlo namjestio je gol Italije.

"Ni nama nije odgovarao travnjak na stadionu. Ovo je veliki remi protiv jedne od najbolje momčadi svijeta i veliki korak prema četvrtfinalu", rekao je motor talijanske momčadi.

Pročitajte više