Vatreno četvrtfinale pred četiri tisuće gledatelja: Torcida Mertojak i FF Popaj u polufinalu Torcide

Foto: Index

SINOĆ su u uzavreloj atmosferi gotovo četiri tisuće gledatelja odigrani četvrtfinalni susreti popularnog Torcida Kupa. Tin Zadar bio je s 2:0 bolji od Hercegovca, Torcida Mertojak prošla je nakon kaznenih udaraca Club 3, baš kao i FF Popay Klesarstvo Dicmo. U posljednjoj utakmici večeri Torcida Ražine bila je s 4:3 bolja od Mesnice Perajica.

Posebno je vatreno bilo na dvoboju Torcide Mertojak i Cluba 3, gdje su navijači s Mertojaka napravili pravi šou na tribinama. Njihova momčad gubila je čak 2:0 golovima Jurića i Velimirovića, međutim u nastavku su preko Gudelja Velage i Jurjevića u dvije minute vratili stvari na početak i odveli susret u penale. Tamo je briljirao vratar Božo Gabrić, čije su obrane proslavljene desecima bengalki.

Kao da se radi o ulasku u Premierligu, po završetku dvoboja navijači su utrčali na teren, noseći svoje ljubimce uokolo. Dodajmo još za kraj kako su polufinalne utakmice na rasporedu su večeras od 22 sata, a snage će odmjeriti Torcida Mertojak i Tin Zadar te FF Popay i Torcida Ražine. Nešto ranije odigrat će se dva susreta veterana Veli Varoš – FF Popay veterani te CB Camel – Konoba Antonica veterani.

Pročitajte više