A svi su mislili da se smirio: Balotelliju prijeti suspenzija do kraja sezone

Foto: Screenshot Twitter

MARIJU BALOTELLIJU prijeti suspenzija od čak osam utakmica neigranja u Le Championnatu jer ga se sumnjiči da je namjerno slomio nos obrambenom igraču Bordeauxa.

Baš kad se činilo da je preporodio karijeru u Marseilleu, ludi Mario napravio je novu glupost.

Do incidenta je došlo tijekom ligaškog dvoboja Bordeauxa i Marseillea (2:0). Balotelli je u igru ušao u 69. minuti i odmah je ušao u sukob s Pablom. U trenucima kad su bili jedan pokraj drugoga, a lopta nije bila blizu, Mario je odalamio laktom suparnika i slomio mu je nos. Sudac nije vidio što se dogodilo, ali je domaćin tražio od Saveza da se pokrene postupak protiv napadača Marseillea. Francuski disciplinci će pogledati videosnimku i na temelju viđenog odlučit će o eventualnoj kazni.

Dokaže li se da je Balotelli udario Pabla s namjerom da ga ozlijedi, prijeti mu kazna od pet do osam utakmica suspenzije. S obzirom na to da je ludi Mario recidivist i da mu je povijest ispada prebogata, pretpostavlja se da će dobiti maksimalnu kaznu.

Inače, Pablo je nastavio igru, a do kraja je isključen zbog udaranja upravo Balotellija. U 82. minuti je zaradio crveni karton jer je namjerno udario ramenom Talijana u trenutku dok je prolazio pokraj njega.

 

Pročitajte više