Uzbuna u Barceloni: Nema ponude Messiju, čelnike kluba napao i Suarez

Foto: Guliver Image/Getty Images

UGOVOR Lionela Messija trenutačno je najveći je problem za Barcelonu. Produljenje ugovora pod velikim je upitnikom, a posebno nakon posljednjih događaja.
 
Tvrdi to i madridska Marca koja je danas objavila kako katalonski div Messiju nije ponudio novi ugovor te da uopće nema ni plan za to. 
 
Osim toga, u posljednje vrijeme iz kluba stižu izjave koje su povrijedile Messija. Prvo je Oscar Grau rekao da u obnovi ugovora mora prevladati razum, da bi zatim Pere Gratacos rekao da "Messi ne bi bio tako dobar igrač da nema Inieste, Neymara i drugih."
 
I dok Messi šuti, oglasila se druga zvijezda Barcelone. Luis Suarez poručio je kako klub mora zaista zdravorazumski razmišljati i obnoviti ugovor Messiju što je prije moguće.
 
Katalonski Sport tvrdi kako su igrači izgubili strpljenje jer ih stalno pitaju o Messijevu ugovoru. Smatraju da je sva priča pretjerana, da je Messi sretan u Barceloni i da želi ostati. 
 
Predsjednik Barcelone Josep Maria Bartomeu najavio je kako će osobno krenuti u pregovore s Messijevim agentima, ali zasad to još nije učinio. Aktualni ugovor jednom od najboljih igrača svijeta istječe 2018. godine. 
 

Pročitajte više