Armada psovala i vrijeđala Bišćana dok je davao izjave za TV nakon pobjede

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

U PRVOM susretu 11. kola Prve HNL u Zaprešiću nogometaši Rijeke slavili su protiv Intera 2:1 (1:0) i probili se na četvrto mjesto. 

>INTER - RIJEKA 1:2 Čolak s dva gola donio Bišćanu prvu pobjedu na klupi Rijeke

Rijeka je pobjedom u Zaprešiću konačno slavila u HNL-u nakon šest utakmica. 

Bila je to prva utakmica novoga trenera Igora Bišćana koji je zamijenio Matjaža Keka na klupi Rijeke. Na utakmicu je došlo 50-ak pripadnika Armade koji su bojkotirali Igora Bišćana i iz protesta nisu navijali za svoj klub. Navijači mu zamjeraju što je 1999. gol za Dinamo protiv Rijeke proslavio hvatanjem za međunožje ispred tribine s Armadom.

>Armada u Zaprešiću bojkotirala Bišćana

>Evo zašto Armada ne podnosi Bišćana

Nakon utakmice Bišćan je davao izjave za TV, a Armada ga je "počastila" psovkama i uvredama, a čuli su se povici: "ostani u Zagrebu, daj ostavku"...

Armada u Zaprešiću


"Utakmicu bih podijelio na dva dijela, do isključenja i nakon isključenja. Imali smo jako kvalitetan posjed lopte koji nam je na trenutku donosio dosta toga pozitivnoga. S time sam zadovoljan. Nakon toga smo pokazali karakter. I s time sam zadovoljan. Za prvu utakmicu je ovo bio jedan jako dobar test koji smo po meni položili", rekao je Bišćan za Arenasport kojem je bilo vidno neugodno zbog povika s tribina. 

Sada slijedi Jadranski derbi protiv Hajduka

"Ni mi, ni oni nismo u bajnoj situaciji. Ova pobjeda puno znači za samopouzdanje, puno lakše ćemo se spremati i ići u Split. Spremit ćemo se maksimalno, svjesni smo s kim igramo i kako trebamo igrati. Onih 37 minuta do isključenja je putokaz kako trebamo igrati, da možemo, da trebamo biti mirni i raditi dalje", završio je Bišćan nakon prve pobjede u prvoj utakmici na klupi Rijeke.

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više