As: Modrić ostaje "siroče"

Foto: Profimedia

"MODRIĆ ostaje sam", naslov je teksta koji španjolski As drži na prvom mjestu naslovnice. Radi se o tome kako će Luka Modrić ostati posljednji član Ancelottijevog Bermudskog trokuta na Santiago Bernabeuu. "Ja Casemira, Kroosa i Modrića zovem Bermudski trokut jer tamo lopta nestaje", rekao je Realov trener prije dvije godine.

Njih trojica su od 2014. godine, otkad je Toni Kroos došao iz Bayerna, bili neraskidiv trojac u veznom redu Real Madrida. Ukupno su zajedno započeli 156 utakmica, u kojima su ostvarili 97 pobjeda, a izgubili tek 26 puta. Ubroje li se i utakmice kad je jedan od njih ušao s klupe, zajedno su zaigrali više od 200 puta.

"Modrić je stigao prvi, a sada je opet 'siroče'"

Bermudski trokut prekinut je kada je Casemiro u ljeto 2022. godine prodan Manchester Unitedu, a umirovljenjem Kroosa na kraju sezone, Modrić će ostati sam. "Modrić je stigao prvi, a sada je opet ostao 'siroče'", piše As i napominje da će Modrić produljiti ugovor na još jednu sezonu, koja će mu vjerojatno biti posljednja u dresu Reala.

"Kako godine prolaze, ovaj trio igrača ostat će zapamćen kao jedan od najboljih i najvažnijih u povijesti Real Madrida. Malo po malo trio biljedi i Modrić će imati posljednji ples kojim će stati na kraj Bermudskom trokutu", zaključuje As.

Pročitajte više