BOKS

Babić: Bilo mi je drago zbog Hrgovića sve dok nisam vidio presicu

Foto: Reuters/Pixsell

ALEN BABIĆ, jedan od najboljih hrvatskih boksača, odgovarao je na brojna pitanja navijača na svojem Instagramu. Još jednom nije propustio priliku prozvati Filipa Hrgovića, svojeg velikog rivala.

Podsjetimo, Hrgović bi u svibnju trebao imati borbu karijere protiv Michaela Huntera što mu je ključan korak u pohodu na pojas prvaka. "To je dobra stvar za Hrvatsku i za naš boks. Stvarno mi je bilo drago zbog toga sve dok nisam vidio presicu", rekao je Savage pa dodao: "Hrga trenira boks 15 godina, a on još uvijek ne zna razliku između nokdauna i teškog nokauta, kako on to zove".

Babić je i pohvalio Antu Deliju, najboljeg hrvatskog MMA teškaša, koji se uskoro bori u PFL-ovom turniru za milijun dolara: "Izuzetan borac, strašno fizički snažan. Mislim da će napraviti velike stvari", zaključio je Savage.

Babić u profesionalnoj karijeri, koja je počela prije godinu i pol dana, ima šest borbi. U svakoj je pobijedio nokautom, a razvio je veliko rivalstvo s Filipom Hrgovićem, koji je nekoć također trenirao kod Leonarda Pijetraja, pod kojim trenira i Babić.

Pročitajte više