Barca nudi Chelseaju 55 milijuna eura za Brazilca, pod račun daje svojeg

Foto: EPA-EFE

NAKON što je prošlog ljeta potrošila 127 milijuna eura na pojačanja, Barcelona namjerava trošiti i ove zime.

Kako piše Daily Mail, španjolski prvak je Chelseaju ponudio 55 milijuna eura i Malcoma za Williana. Chelsea je ljetos navodno odbio 70 milijuna eura od Barcelone za Brazilca koji je u međuvremenu napunio 30 godina i ušao je u zadnjih 18 mjeseci ugovora. Ovo je ponuda koju Chelsea misli prihvatiti, osobito nakon što je potrošio 65 milijuna eura na Christiana Pulisica kojeg će vidjeti tek na ljeto.

Barcelona bi se usput riješila i 21-godišnjeg Malcoma kojeg je prošlog ljeta platila Bordeauxu 38 milijuna eura i doslovno ga pred nosom otela Romi. No, Brazilac se nije naigrao, zabio je samo jedan gol i nesretan je u Barci. Navodno je nedavno kineski Guangzhou ponudio 50 milijuna eura za Malcoma, ali službene potvrde te ponude nije bilo.

Chelsea se polako rješava igrača koji su prešli 30. godinu. Fabregas odlazi u Monaco, a sad bi mogao otići i Willian u želi da se svlačionica pomladi. Ode li na ljeto i Eden Hazard, Chelsea bi u Malcomu dobio solidno krilo koje se ipak još treba dokazati, ali bi mogao biti potencijalno dugoročno rješenje.

Pročitajte više