Barić: Niki je bolje da trči po Maksimiru, nego da ide na skijanje

SVOJ obol sapunici Kranjčar dao je i bivši sportski direktor Dinama, te bivši izbornik koji je ignorirao tada odličnog Dinamovog nogometaša Otto Barić.

Barić je izjavio kako je on i prije 7-8 mjeseci tvrdio da Kranjčar ne može igrati u reprezentaciji, a u međuvremenu je, tvrdi Barić, i pokazao da ne zaslužuje igrati u najjačoj hrvatskoj vrsti.

“Mediji i mnogi oko Kranjčara su ga napravili većim nego što on to može biti. Lani je za Novu godinu bio mladi igrač godine, danas je stoti igrač Lige, to su brojke, tu nema golova, nema pasova, nema kreativnosti, jer nema trke. Ti isti mediji koji su ga napravili velikim neka ga naprave realnim. Želio sam mu pomoći i pomogao bih mu, ali je pitanje koliko je on spreman za tu pomoć.” - izjavio je Barić za Sportske novosti dodajući kako ga Miljenko Rak može fizički dobro pripremiti, no da bi to uspjelo potrebno je dvoje.

“Da sam ja Niko Kranjčar, svaki bih dan tri sata trčao u Maksimiru, a ne išao na skijanje.” - zaključio je Barić sagu o Kranjčaru.

Bivši Dinamov sportski direktor objasnio je i zašto nije želio preuzeti funkciju trenera u Dinamu. Barić, je naime, rekao kako si je želio izabrati momčad u kojoj bi imao vremena nešto napraviti, a ne momčad zbog koje bi izgubio imidž.

Pročitajte više