Barić: Shvaćam da Houllier brani Bišćana, ali za njegov potez nema opravdanja

IZBORNIK hrvatske nogometne reprezentacije Otto Barić nazvao je smiješnim i djetinjastim Bišćanovo opravdanje da je napustio reprezentaciju jer nije bio među 18 igrača za utakmicu protiv Bugarske.

"Kao prvo, Bišćan to nije mogao znati, jer mu to nitko nije kazao. Ako ga nešto muči, mogao je o tome sa mnom razgovarati. Uostalom, on bi bio među 18, jer, kao što znate, Tudor nije bio potpuno spreman. Takvo opravdanje je smiješno i djetinjasto", izjavio je večeras za Hinu Otto Barić.

A glede poteza Liverpoola trenera Gerarda Houlliera, koji je stao u obranu Igora Bišćana, Barić je kazao: "Shvaćam da Houllier brani Bišćana. On ga je doveo u Liverpool. No, za ono što je Bišćan napravio zaista nema opravdanja. To igrač nikad ne bi smio učiniti".

Britanska novinska agencija Reuters od svog zagrebačkog dopisnika objavila je danas opširan tekst o Bišćanovu slučaju. Uz kronologiju događaja, citiraju se i riječi trenera Houlliera koje su objavljene na internet stranici Liverpoola.

"Igor mi je kazao kako o njemu kruže glasine. Rekao je kako je napustio momčad (reprezentaciju) zato jer nije bio među 18 igrača", izjavio je, uz ostalo, Houllier.

Pročitajte više