Baturina: Moja budućnost je u Dinamu

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL

DINAMO je, nakon 0:0 u Maksimiru, u uzvratnoj utakmici finala SuperSport Kupa na Rujevici pobijedio Rijeku 3:1 i došao do 17. titule u ovom natjecanju. Na susret se osvrnuo Martin Baturina, strijelac drugog pogotka u pobjedi Dinama.

"Drago mi je zbog gola u finalu, drago mi je što sam pomogao ekipi. Ponosan sam na sve. Svi su nas davno otpisali, zbog toga su ovi trofeji i slađi. Znamo da smo mi Dinamo, da imamo kvalitetu i dokazali smo da smo najbolji", započeo je Baturina, nakon čega je dobio pitanje o svojoj budućnosti: "Moja budućnost je u Dinamu. Fokusiran sam samo na Dinamo, nemam pojma što se događa okolo."

"Najteži trenutak? Lokomotiva mi je ružno pala, kad me Zapad izviždao. Rekao sam si da si to više neću dozvoliti. Bolje je kad ti plješću. Finale Lige prvaka? Ne znam što bih rekao, ali Luka je u Realu, uvijek se navija za nas Hrvate. Ako si zaslužio proći, uopće nije bitno koje ćeš pretkolo igrati. Ako želiš igrati Ligu prvaka, moraš dobiti sve i nema tu kalkuliranja", zaključio je.

Pročitajte više