Bayern 23. kolovoza u Zagrebu

Jedan od najjačih njemačkih i europskih klubova minhenski Bayern 23. kolovoza dolazi u Zagreb gdje će na stadionu Maksimir odigrati utakmicu revijalnog karaktera sa momčadi TCom Croatia, sastavljenu od nogometaše Prve HNL, koju će voditi Tomislav Ivić. L

Na konferenciju za novinare u Zagrebu došao je i glasnogovornik Bayerna Markus Hoerwick, koji je obećao da će Bayern doći u najjačem mogućem sastavu sa svim zvijezdama poput Olivera Kahna, Michaela Ballacka, Roya Makaaya i drugih. Hoerwick se prisjetio i zadnjega gostovanja Bayerna u Zagrebu daleke 1963. kada je Dinamo eliminirao slavni klub iz tadašnjeg Intertoto kupa.

Tomislav Ivić je kazao kako će ova utakmica sa jednim do najjačih klubova svijeta biti pravi test za igrače iz Prve hrvatske nogometne lige, te da se nada kako će na raspolaganju imati najjače igrače, uključujući i one iz Hajduka.

Utakmica se igra 23. kolovoza u 18.45 sati, a sav prihod od ulaznica, od kojih će najskuplja koštati samo 30 kuna, ide u korist UNICEF-ove akcije "Svako dijete treba obitelj".

Vrijedno je istaći da je zadnjih 52 utakmice minhenskog Bayerna, kod kuće ili na gostovanju, odigrano pred rasprodanim stadionima, pa se organizatori nadaju da će to biti slučaj i sa Maksimirom.

(Hina) xrš yrš

Pročitajte više