Bayer Leverkusen nadoknadio dva gola zaostatka i pobijedio Schalke

Foto: Hina

BAYER LEVERKUSEN pobijedio je Schalke 3:2 u gostima u posljednjoj utakmici subotnjeg programa 31. kola Bundeslige i probio se na treće mjesto ljestvice, odmah iza Bayerna i Borussije Dortmund. Apotekari, za koje je Tin Jedvaj igrao do 32. minute, gubili su na poluvremenu 2:0, ali do konca susreta uspjeli su preokrenuti i zasluženo slaviti.


Vodeća momčad Bundeslige, minhenski Bayern, pobijedila je Herthu (2:0) i došla na samo dva boda od naslova. Svoj bundesligaški hat-trick Pep Guardiola može potvrditi već u iduću subotu na Allianz Areni protiv Borussije Mönchengladbach.



Borussija Dortmund bila je uvjerljiva u Stuttgartu, a svoj prvijenac u žuto-crnom dresu zabio je Amerikanac hrvatskih korijena Christian Pulisic.



Iznenađenje kola kreirao je Augsburg pobijedivši Wolfsburg u gostima 2:0. Fenjeraš Hannover treću utakmicu u nizu nije izgubio, ali nade za ostanak i dalje su mu minimalne. U preostale tri utakmice morao bi sva tri puta pobijediti i imati mnogo sreće pri raspletu ostalih rezultata.



Rezultati 31. kola Bundeslige:

Hertha - Bayern   0:2
Wolfsburg - Augsburg   0:2
Stuttgart  - Borussia Dortmund 0:3
Köln - Darmstadt  4:1                                         
Ingolstadt - Hannover 2:2
Schalke - Bayer Leverkusen 2:3

Pročitajte više