Bišćan o svom igraču: Igrao je pod temperaturom neke utakmice na svoj zahtjev

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

DINO PERIĆ (28) neće konkurirati za utakmicu Dinama i Osijeka na Gradskom vrtu, koja se igra u nedjelju od 17 sati u 33. kolu SuperSport HNL-a. Potvrdio je to Dinamov trener Igor Bišćan na presici uoči sutrašnjeg gostovanja, ali i dodatno pojasnio situaciju sa svojim stoperom koji u nekim utakmicama nije igrao u idealnom fizičkom stanju.

"Dino Perić je nekoliko utakmica igrao pod temperaturom na svoj zahtjev i tako pomogao momčadi u borbi za naslov. I momčad i trener to jako cijene. Nalazi u krvi nisu bili najbolji nakon toga, pa smo ga odmorili za Hajduk, vraća se polako sve u normalu, ali nema potrebe riskirati da igra, pa zato ne konkurira sutra."

Bišćan je potom dodao: "Mi se fokusiramo na sebe, nas bi se trebalo pitati sve u svakoj utakmici u HNL-u, uz sve dužno poštovanje svima drugima. Kako smo osigurali naslov, možemo probati neke stvari i isprobati neke igrače. To ćemo raditi. No ono osnovno, ozbiljnost i težnja što moguće boljoj igri i rezultatu, uvijek će biti prisutno. To Dinamo traži i to navijači traže. Nije nešto pretjerano teško što se tiče pripreme, a s obzirom na ono što mi tražimo od sebe, to su uvijek maksimalni zahtjevi te ćemo tako izaći u Osijeku."

Pročitajte više