Lige petice

Bivši realovac poručio Ronaldu: Vrijeme je za kraj!

Foto: EPA-EFE

PORTUGALSKA superzvijezda Cristiano Ronaldo (37) proživljava veoma teške dane karijere. U Manchester Unitedu pao je u drugi plan. U prvih šest kola Premier lige Erik ten Hag koristio ga je tek 207 minuta, a Ronaldo je jedini pogodak postigao s bijele točke u Europa ligi protiv moldavskog Sheriffa.

Značajno bolje ne ide mu ni u reprezentaciji. Portugal je sinoć ispao s Final Foura Lige nacija porazom od Španjolske u 88. minuti, a portugalski mediji sve glasnije zagovaraju selidbu najveće zvijezde na klupu. "Manje Ronalda, više Portugala" bio je naslov u dnevnom listu A Bola. 

Sada se istoj liniji kritika pridružio i Antonio Cassano, bivši talijanski napadač koji je u karijeri nosio dres Real Madrida: "U ovom trenutku Cristiano bi si trebao učiniti uslugu i shvatiti da je, kada više ne možeš biti na određenom nivou, vrijeme za kraj. Osvojio si sve, fenomen si. Sada prestani!"

Cassano je karijeru okončao prije tri godine. Započeo ju je u Bariju kao tinejdžerska senzacija Serie A, a zatim je tvorio napadački tandem s Francescom Tottijem u Romi. Bio je prvak Španjolske s Realom i prvak Italije s Milanom.

Pročitajte više