HNL

Bjelica: Lokomotivi je teško zabiti gol, a mi smo im dali četiri

Foto: Pixsell

DINAMO je danas s 4:0 slavio protiv Lokomotive, a koliko je bio dominantan, pokazuje i činjenica da su golove zabila četiri strijelca. Bili su to Kadzior, Olmo, Oršić i Gavranović. Nakon utakmice zadovoljan je bio i trener Modrih.

"Bili smo dosta dobri Kupu, a danas smo bili i bolji. Lokomotivi je teško zabiti gol, a mi smo im zabili četiri. Mogli smo još", rekao je Bjelica pa dodao:

"A tko zna, možda smo koji gol ostavili za Manchester City. Kako ćemo igrati protiv njih? Ne znam, još ih nismo analizirali, tek sada počinjemo razmišljati o toj utakmici",  rekao je Bjelica pa komentirao sljedećeg protivnika u Ligi prvaka.

Optimističan pred City

"City je sigurno jedna od pet najboljih momčadi Europe. Igraju atraktivan nogomet, pred nama je težak zadatak. Nadam se da ćemo im pružiti dobar otpor", rekao je Bjelica pa odgovorio na pitanje novinara o tome tko je kod Cityja najveća prijetnja: 

"A tko kod njih nije prijetnja? Morat ćemo biti na maksimalnom nivou ako želimo pozitivan rezultat. Lijepo je igrati protiv tako velikih igrača i tako velikih trenera. Testirat ćemo se i igrati bez pritiska, a kad tako igraš, onda možeš i iznenaditi." 

Komentirao je i momčad koja bi trebala u Englesku

"Otprije znate da su nam izvan stroja Lešković i Andrić, a nekih četiri-pet dana neće biti ni Majera. On je napravio neki pokret na treningu, požalio se na bol u koljenu.", rekao je Bjelica i dodao: 

"Gojak i Hajrović? Vidjet ćemo hoće li ići u Manchester, ovisi o tome trebaju li nam oni ili ne. Meni uvijek igraju oni najspremniji, oni koji su i fizički i psihički u najboljem stanju za tu utakmicu. Tako će biti i dalje". 

NK Lokomotiva Zagreb - GNK Dinamo Zagreb Rezultati uživo

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više