HRVATSKI NOGOMETAŠI

Bjelica o Petkoviću: Ako to promijeni, postat će još bolji igrač

Josip Regovic/PIXSELL

DINAMOV trener Nenad Bjelica gostovao je na Novoj TV uoči utakmice Azerbajdžana i Hrvatske u kvalifikacijama za Euro 2020.

Istaknuo je Marcela Brozovića kao jednog od tri najbolja veznjaka na svijetu, a komentirao je i Dinamovog napadača Brunu Petkovića.

"Ja sam ga znao iz Serie B, tad je imao 18 godina, nije bio na ovoj razini, ali je pokazao da je dobar. Otišao sam iz Italije, slabije sam ga pratio. Onda mi je predložen, bolje sam ga analizirao i doveo", prisjetio se Bjelica pa otvoreno dodao:

"Nisam znao da će biti ovakav igrač, nisam to mogao znati. U godini dana je napredovao jako puno, u 16 metara je najopasniji, no puno se troši na drugim pozicijama, ali to je njegova želja. Ako to promijeni, postat će još bolji igrač."

Prokomentirao je i Dominika Livakovića, Dinamovog golmana koji je postao i prvi izbor Zlatka Dalića. Upitan je Bjelica je li Livaković golman za klubove iz liga Petice.

"Naravno da je, pa golman je druge reprezentacije svijeta, nemamo onda tu što više pričati. Ovog ljeta je dobio ponudu, došao do mene i pitao me za mišljenje, ja sam mu rekao da zaslužuje veći klub, poslušao me i ostao."

Standings provided by Sofascore LiveScore

 

 

Pročitajte više