Bruno Marić: Nogomet mi je puno dao. Kroz njega sam upoznao gospodina Krovinovića

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL, Luka Stanzl/PIXSELL

IGRAČ Hajduka Filip Krovinović sinoć je napadnut u Zagrebu. Sve se dogodilo nakon utakmice zadnjeg kola SuperSport HNL-a koju je splitski klub igrao u Kranjčevićevoj protiv Lokomotive i pobijedio 5:2. Hajduk se oglasio službenim priopćenjem o napadu na svog igrača, a iz neslužbenih izvora doznali smo detalje napada koji su nam potvrđeni.

Podršku igraču Hajduka je preko svojeg Instagram profila uputio Bruno Marić, donedavni šef hrvatskih sudaca. "Kada kroz nogomet upoznaš igrača, gospodina, ali prije svega dobrog čovjeka, onda znaš da si puno dobio!" napisao je Marić uz fotografiju Krovinovića.

I Marića su napali huligani

I Marić ima iskustva s huliganskim napadima. On je 2016. godine u jednom restoranu u Stobreču napadnut od više navijača koji su bili nezadovoljni njegovim suđenjem. Nakon kraćeg okršaja napadači su pobjegli, no jednog je policija uhvatila.

Policiji su u hvatanju asistirali građani, odnosno Marićeva ekipa, a svakako je pomoglo i to što je u trenutku dojave najbliža policijska patrola bila udaljena svega 300-tinjak metara. Marića su prebacili u bolnicu, a nije bio ozbiljnije ozlijeđen.

U rujnu 2015. godine nakon derbija Hajduka i Dinama Bruno Marić sazvao je press-konferenciju i pokazao SMS-ove u kojima mu se prijetilo smrću i nasiljem. S prijetnjama i podsjećanjem na incident u Stobreču se susretao još puno puta u karijeri.

Pročitajte više