Burić: Nećemo riskirati s Ohandzom, ofenzivnom igrom srušit ćemo Istru

Foto: hajduk.hr

HAJDUK u nedjelju od 15 sati na Poljudu dočekuje Istru 1961 u sklopu 12. kola Prve HNL. Prilika je to Bijelima da ostanu ukorak s Dinamom i sačuvaju drugu poziciju, a susret je najavio trener Damir Burić.
 
Bijeli žele uzvratiti za neugodan izlet u Puli
 
"Očekujem dobrog i neugodnog protivnika, koji se zna braniti, a i opasno napadati, što su pokazali u utakmicama protiv Dinama i Rijeke", rekao je u uvodu Burić, koji se odmah prisjetio i neugodnog poraza od 4:1 na početku sezone.
 
"To je bio baš neugodan izlet, okrećemo se ovoj utakmici. Onda smo bili u europskom modusu, sada samo igramo u prvenstvu. Bit će drukčija momčad na terenu. Istra je protivnik koji uzme veliki dio terena,  a mi bi one preostale rupe trebali opasno napadati", dodao je i nastavio o pulskom sastavu.
 
"Sada su protiv Lokomotive pokazali puno bolju igru. Nadam se da ćemo ih svladati dobrom ofenzivnom igrom. Istra ne pokazuje nešto što nije, ona predvodi ove momčadi od petog mjesta. Dovodili su dosta dobre igrače", mišljenje je stratega Bijelih.
 
Ništa od Ohandze, pauziraju i Sušić i Roguljić
 
Već šest prvenstvenih utakmica u nizu Hajduk nije primio gol, a vratar Lovre Kalinić treba izdržati samo sedam minuta protiv Istre da sruši rekord Danijela Subašića.
 
"Mi ne tematiziramo toliko to, mi se koncentriramo na igru, naša igra nam omogućuje da ne primamo golove, mi imamo naše ciljeve, kojih se držimo. Moramo biti još bolji, trebamo korigirati neke stvari, prije svega zadnji pas", naglašava Burić.
 
Za kraj je otkrio i koga neće biti u momčadi ove nedjelje: "Svi zdravi igrači su u momčadi, nedostaju Pejić, Nižić, Ohandza, Bašić, Sušić, Roguljić, ali možemo imati dobru ekipu na terenu. Ne želimo još uvijek riskirati s Ohandzom."
 

Pročitajte više