Burić: Ovo mi je najteži poraz na Hajdukovoj klupi

foto: Hina, Index

HAJDUKOV trener Damir Burić priznao je kako mu je ovo najteži poraz otkad je u Hajduku, ali dosadašnju sezonu ocijenio je pozitivnom ocjenom.

"Bila je ovo interesantna utakmica, s puno prilika. Mi smo bili dio toga, ali u negativnom smislu. Dinamo je prije svega dobro otvorio utakmicu. Za nas je u svim segmentima bilo teško, moramo se podignuti, uspraviti, podignuti glavu i mobilizirati za sljedeću utakmicu," rekao je Hajdukov trener Damir Burić nakon utakmice. 

"Rano smo primili i nesigurnost se uvukla u našu momčad"

"Mi imamo jako mladu momčad. Već u drugoj minuti primili smo gol i potom se u nas uvukla nesigurnost. Željeli smo se nadigravati, ali Dinamo je bio puno bolji danas."

"Pri prvom golu stajali smo preofenzivno, bekovi su nam stajali previsoko i Modri su to kaznili, brzom i jednostavnom kontrom."

"Bilo je puno toga pozitivnog ove sezone"


"Kako sam zadovoljan sezonom? Bilo je puno pozitivnih stvari, imamo pozitivan trend, sve ciljeve koje smo zacrtali smo ostvarili. Klub je napredovao u svim segmentima. Financijski smo puno stabilniji, dobro radimo, ima puno pozitivnih aspekata, ali na neke stvari ne možemo utjecati. Svi igrači dali su maksimum svojih mogućnosti."

"Danas smo bili jako umorni, nismo imali svježine. Ima dana koje moraš jako brzo zaboraviti. Ovo mi je bio najteži poraz u Hajduku i, vjerujte, nije mi lako."

Pročitajte više