Butina s travnjaka prevezen direktno u bolnicu

MARIJAN VLAK odradio je posljednju utakmicu u polusezoni na klupi Dinama, a za koji sat trebao bi biti potvrđen kao trener za proljetni dio sezone.

"Utakmica je bila vrlo korektna, dominirali smo, a najvažnije je bilo da odradimo do kraja naš posao profesionalno.  Doček u Unešiću u karijeri nisam nikada doživio toliko pažnje domaćina, to se rijetko viđa i hvala im na tome. Zadovoljan sam da smo sezonu završili na ovakav način igrali smo malo drugačije nego inače, ofenzivnije, odigrali smo bez imalo podcjenjivanja, protivnika nismo izašli na teren samo odraditi utakmicu, već s puno žara."

Jedina mrlja susreta bila je nova ozljeda Tome Butine.

"Butina je odvezen kolima hitne pomoći, zaradio je kvrgu na glavi i to mu je treći put ove jeseni. Ne znamo o čemu se radi, ali to je svakako problem", rekao je Vlak.

Jednom prilikom trener je kazao da želi Dinamo koji će igrati kao Barcelona. Je li ova ofenzivna postava za Zagoru na traagu onoga što trener priželjkuje?

"Dinamo kao Barcelona? Prerano je reći da je ćemo tako igrati na proljeće iako sam rekao da bih volio da igramo kao Barcelona.  Znali smo kako će protivnik odigrati, dali smo priliku mlađima, da vidimo gdje su i što su, bila je ovo uspješna utakmica, a za sve je drugo prerano"

Pojedinačno Vlak nije želio komentirati svoje igrače, ali je morao pohvaliti Chagu, koji je odigrao dobar susret. Također, prokomentirao je konkurenciju na lijevom boku:

"Konkurencija Hrgovića i Ibaneza bit će zdrava na proljeće. Hrgović ima iskustvo, ali Ibanez je taj koji dolazi. Teško je prejudicirati tko će igrati u prvom sastavu, jedino što mogu reći jest da će igrati onaj tko bude bolji.", zaključio je Vlak.

D.R.
Foto: Index

Pročitajte više