EUROPSKE LIGE

Cassano: Jadni Vlahović. Njegov entuzijazam pada

Foto: EPA

UMIROVLJENI talijanski napadač Antonio Cassano za Bobo TV govorio je o treneru Juventusa Massimilijanu Allegriju. "Kažu da mu ne mogu dati otkaz jer zarađuje deset milijuna eura. Ali ja kažem da bi baš zato trebali. Vidite li što on radi? U siječnju je potrošio 100 milijuna, a završit će kao četvrti", izjavio je Cassano, koji je u posljednje vrijeme poznat po oštrim stavovima prema brojnim nogometašima i trenerima.

"Vlahović mi postaje drag iako ga ne poznajem. Jadan. U četiri mjeseca zabio je šest golova za Juve. U Fiorentini bi ih dao 17. Njegov entuzijazam pada. Govori se da veznjaci ne dodaju loptu. Nevjerojatno je da napadač poput njega, jedan od najboljih u tim godinama na svijetu, nije pucao na gol tri utakmice", nastavio je Cassano, nekadašnji igrač Rome, Real Madrida, Milana, Intera i drugih klubova.

"Dvije godine surađivao sam s Allegrijem u Milanu. Pomoćni trener Mauro Tassotti bio je zadužen za taktiku, ne Allegri. Dobar je samo u upravljanju momčadi", smatra Cassano. Komentirao je zatim ponovno igru Juventusa.

"U Juventusu ne znaju igrati nogomet"

"Oni ne znaju igrati nogomet. Isto će se dogoditi iduće sezone ako Juventus ne kupi četiri-pet odličnih igrača. Nemaju igru. Bih li dao Sarriju vremena? Da. A De Zerbiju? Da. Pioli? Da. Oni su treneri koji se razvijaju, skromni, koji žele raditi. Zašto opet dati godinu nekome tko nije ništa napravio?" zaključio je Cassano.

Pročitajte više