City slavi Gvardiola. Pogledajte video koji su podijelili

Foto: EPA

MANCHESTER CITY je ponovno odlučio na svojim društvenim mrežama odati počast Jošku Gvardiolu, hrvatskom stoperu koji u posljednje vrijeme briljira u dresu engleskog prvaka. Ovoga su puta podijelili kompilaciju najboljih Gvardiolovih poteza s utakmice protiv Tottenhama i u opisu napisali da je zvijer.

Podsjetimo, nogometaši Cityja stigli su na korak do obrane naslova prvaka Engleske nakon što su u zaostaloj utakmici 34. kola pobijedili Tottenham 2:0. Nakon gostujuće utakmice u Londonu City ima bod dva boda prednosti u odnosu na Arsenal i za titulu mu treba još samo domaća pobjeda protiv West Hama u posljednjem kolu. To znači da bi svoje prve ligaške titule u Engleskoj uskoro mogli slaviti Mateo Kovačić i Joško Gvardiol.

Obojica su u jučerašnjoj utakmici odigrala svih 90 minuta, a Gvardiol je u 38. minuti propustio veliku priliku za novi pogodak i potvrdu sjajne golgeterske forme u kojoj igra u zadnje vrijeme. Hrvatski reprezentativac je zaludio navijače engleskog prvaka, a sada je dobio i svoju pjesmu.

"Joško Gvardiol, on je Hrvat, igra za City, jako ga volimo...", glase stihovi pjesme koju navijači Cityja pjevaju u videozapisu koji je objavljen na X-u, a mjesto radnje je očito autobus kojim navijači putuju na utakmicu.

Pročitajte više