CRYSTAL PALACE - MAN. UNITED 4:0 Debakl Uniteda koji zasad ostaje bez Europe

Foto: EPA

CRYSTAL PALACE pobijedio je Manchester United 4:0 pred svojom publikom u 36. kolu Premier lige. Dvostruki strijelac domaćina bio je Michael Olise, koji je zabio u 12. i 66. minuti, dok su po jedan pogodak postigli Jean-Philippe Mateta u 40. i Tyrick Mitchell u 58. minuti.

Olise se kod svog prvog gola atraktivno riješio Casemira, sjurio na gol i nečuvan pogodio u kut gostujućeg vratara Andrea Onane, dok je za drugi sjajno naciljao s ruba kaznenog prostora nakon što je ponovno Casemiro izgubio loptu. Mateta je probio lijevu stranu tijekom kontre i snažno zabio u prvi kut, a Mitchell je zakucao loptu iz blizine poslije ubačaja.

Manchester United zasad ostaje bez plasmana u europska natjecanja

Mančesterska momčad trenera Erika Ten Haga tako je doživjela debakl, odnosno 13. poraz u sezoni Premier lige. I dalje je na osmome mjestu s 54 bodova, što znači da trenutnim plasmanom ne bi izborila nastup ni u jednom europskom natjecanju.

Podsjetimo, United je u aktualnoj sezoni igrao Ligu prvaka, ali ispao je već u grupnoj fazi, i to kao posljednji u skupini s Bayernom, Kopenhagenom i Galatasarayom. United će u preostala tri kola Premier lige igrati protiv Arsenala, Newcastlea i Brightona.

Grafika: Sofascore

Crystal Palace je uvjerljivim slavljem došao do 43 boda i učvrstio se na 14. mjestu engleskog prvenstva, a do kraja će odigrati dvije utakmice.

Pročitajte više