LIGE PETICE

Čudesni Olmo. Ušao u 60. minuti, pogledajte što je napravio do kraja

Foto: Profimedia

DANI OLMO čudesno se vratio nakon teške ozljede, puknuća mišićnih vlakana u bedru, zbog čega je propustio veliki dio sezone. Nakon što je u prošlom kolu pobjedi Leipziga protiv Kolna (3:1) pridonio s golom i asistencijom iako je igrao samo 64 minute, sada je, u 23. kolu Bundeslige, za upola manje vremena napravio još više.

Olmo je ušao kod Herthe u 60. minuti, pri rezultatu 1:1. Samo sedam minuta kasnije lijepo i nesebično dodao je Nkunkuu za 3:1, a 14 minuta nakon ulaska u igru zabio je za 4:1. S peterca je zakucao loptu pod prečku i tako probio golmana koji mu se bacao pod noge te dva suparnička igrača koji su se raširili na gol-crti nastojeći spasiti mrežu. 

Olmo je u 88. minuti dodao i Poulsenu za konačnih 6:1. Tako je Leipzigu impresivno donio važnu pobjedu za četvrto mjesto, posljednje koje vodi u Ligu prvaka i za koje borbu vodi čak šest klubova. Ofenzivac, koji je prije dvije godine u Leipzig došao iz Dinama uz odštetu od 22 milijuna eura, sada je za pola sata postigao gol i namjestio dva. 

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ OLMOVIH POLA SATA U BERLINU

Pročitajte više