premiership

Daily Mail: Pogba ipak ostaje u Unitedu. I to samo zbog jednog igrača

Foto: Getty Images

PAUL POGBA spreman je napraviti veliki zaokret u svojoj karijeri i ostati u Manchester Unitedu. 

Kako navodi britanski Daily Mail pod egidom ekskluzive, svjetski prvak voljan je produljiti vjernost najtrofejnijem engleskom klubu jer vjeruje da je pred njim nova uspješna era.

Proteklih mjeseci mnogo se govorilo o budućnosti reprezentativca Francuske. Navodilo se da je Pogba na izlaznim vratima Old Trafforda te da su ga spremni dovesti Real Madrid i Juventus. Sljedeće sezone Pogba će ući u posljednje dvije godine svog ugovora s Manchester Unitedom. 

Pogba se ipak vidi u dugoročnoj budućnosti Manchester Uniteda

No Britanci doznaju da se Pogba sada ipak vidi dugoročno u Manchester Unitedu te da će biti sretan ostati u klubu, čak i produljiti ugovor s njim ako to bude potrebno. O tome će uvelike utjecati kako će posrnuli engleski gigant završiti sezonu, odnosno hoće li se kvalificirati u Ligu prvaka ili ne. 

Uz Juventus i Real, zainteresirana za dovođenje Pogbe je i Barcelona. 26-godišnjak već nekoliko mjeseci ne igra zbog ozljede gležnja, ali i dalje vjeruje da može odigrati važnu ulogu u Solskjaerovom novom projektu koji polako počinje pokazivati prve rezultate. 

Samo zbog jednog igrača kojim je impresioniran svjetski prvak želi ostati na Old Traffordu

Posebice se pritom misli na Brunu Fernandesa. Portugalac je u Engleskoj svega mjesec dana, a na Old Trafford sve izgleda bolje isključivo zbog njega. To se posebno sviđa Pogbi koji je impresioniran svojim novim suigračem i vjeruje da bi njih dvojica ubuduće mogli činiti sjajan duo u Unitedovoj veznoj liniji. 

I dok je uvaženo mišljenje većine ljudi oko mančesterskog kluba da Pogba i dalje želi otići na ljeto, Francuz nikada nije javno istupio s tom namjerom. Njegov agent Mino Raiola davao je izjave iz kojih se dalo naslutiti da je darovitom veznjaku dosta svega u Unitedu, ali nikada ništa konkretno nije rečeno. 

United ga je htio prodati, ali sada je u toj priči došlo do zaokreta

United je navodno bio spreman prodati Pogbu sljedeće ljeto, ako igrač to bude htio, da izbjegne scenarij u kojem ga gubi s relativno malom odštetom kako se približava kraju ugovora, ali vijesti novog Pogbinog optimizma daju naslutiti da se Francuz možda i predomislio oko svega.

Pogba u Unitedu tjedno utrži oko 300 tisuća funti, a novim ugovorom mogao bi doseći cifru od 400 tisuća funti. Nakon nekoliko mjeseci pauze Pogba je trenirao prošloga tjedna i mogao bi biti spreman za okršaj s LASK-om u šesnaestini finala Europa lige koji je na rasporedu u četvrtak, a premierligaški povratak mogao bi dočekati u nedjelju protiv bivšeg trenera Josea Mourinha i njegovog Tottenhama. 

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više