UFC

Dana White: Jon Jones želi u tešku kategoriju, ali novac koji traži nema smisla

Foto: Getty Images / Guliver Images

GAZDA UFC-a Dana White potvrdio je u intervjuu za ESPN kako jedna od najvećih zvijezda u MMA svijetu Jon Jones želi u tešku kategoriju.

Ipak, najveći problem je u dogovoru oko isplate, potvrdio je White, ali i Jones koji je nedavno rekao kako je to bio glavni razlog zašto nije dogovorena borba između njega i Francis Ngannoua.

White tvrdi da je Jones tražio previše.

"Jedna je stvar ako izađete i kažete da želite malo više novca. Iznos koji je Jon Jones tražio nema smisla. Prvo, u poluteškoj ga čeka Dominic Reyes, to bi bila borba koja ima smisla. Hoće li se Jones boriti protiv Ngannoua i nakon toga jurnuti po teškaški naslov? Ne vjerujem, prije nije htio ići u teškaše. To se neće dogoditi ako će tražiti takav novac. Nije mogao tražiti apsurdniji iznos u najgore moguće vrijeme", napomenuo je White u razgovoru za ESPN.

Jones se posljednji put borio u veljači na UFC 247 priredbi kada je  odlukom svladao Dominica Reyesa. U kontroverznoj borbi mnogi su smatrali da je bolji čovjek izgubio. Revanš protiv Reyesa ili novi izazov protiv Poljaka Jana Blachowicza ima više smisla za Whitea.

Gazda UFC-a vjeruje kako je Jones najveći svih vremena.

"Nema debate, Jon Jones je GOAT (najveći ikad). Nema debate oko toga kada vidite što je sve ovaj čovjek u karijeri napravio."

 

Pročitajte više